Städservice kan alla vara i behov av ibland

Hej på er igen och välkomna till ett inlägg där jag idag hade tänkt att dela med mig till er om en städservice i Lund som betydde så otroligt mycket för mig när min åldriga mor gick bort för några månader sedan. Min mor var professor på universitetet och trots att hon sedan flera år var pensionär så hängde hon flitigt med i vad som var på gång inom hennes forskningsområde. Är det sant det man har hört om professorer, att de har det lite kaosartat hemma med papper och böcker utspridda över hela huset? Jodå, i alla fall var det så med min mor. Städning var aldrig hennes starka sida, hon var en bohem ut i fingerspetsarna och när hon dog så såg bostaden ut som Jerusalems förstörelse. Jag är enda barnet och hade inte vare sig tid eller lust att städa ur villan, därför vände jag mig till ett företag som heter Ramon Quispe, och med det här företaget är det så att de erbjuder städservice i Lund med omnejd, de tog hand om dödsbostädningen, och det gjorde de helt fantastiskt bra. Själv bor jag 25 mil norröver och jag hade gärna för egen del anlitat dem, om jag hade bott i Lund och behövt städservice! Hur som haver så tänkte jag bara att jag ville berätta hur oerhört tacksam jag som anhörig känner mig över att jag kunde få den här hjälpen, så slapp jag att ta semester från jobbet för att ägna flera dagar till att städa. Jag vill verkligen tipsa er om denna städservice i Lund, Ramon Quispe kan hjälpa er med i stort sett all slags städning, hör av er till dem tycker jag om ni vill få veta litet mer.