PL Massage i Norrort

Hej igen alla mina kära läsare. Jag fyllde år för ett par veckor sedan och jag fick en väldigt fin present av min dotter. Nämligen ett presentkort som gällde för en massage på ett företag som heter PL Massage i Norrort. Nu har jag varit där och fått en härlig massage i Brottby. Jag är så tacksam över att min dotter tänkte på sin gamla mor och gav mig en sådan här fin gåva. Jag är visserligen inte mer än 50 och känner mig inte så gammal, men det kan alltid vara bra att gå på en massage! När man kommer upp i min ålder brukar kroppen börja säga ifrån, och det har jag sannerligen märkt. Det knakar och har sig i både muskler och leder, och i sanningens namn ska jag väl erkänna att jag brukar vakna med en hel del värk i ryggen. Kanske borde jag köpa en annan säng, vi får se. Men en sak som är säker, det är att det var då inte sista gången som jag gick till PL Massage i Norrort.  

 

Jag undrar varför jag inte har gått iväg på något sådant här tidigare? Kanske har jag varit en sådan person som alltid tänkt på alla andra, men sällan gjort bra saker för att ta hand om mig själv? Men bättre sent än aldrig, som man säger! Jag skulle verkligen önska att alla ni läsare som bor här i närheten av Brottby eller Åkersberga, också skulle få uppleva det underbara i att få en massage. Jag tycker att det var ett väldigt bra företag att gå till, där på PL Massage i Norrort, för jag fick ett väldigt bra omhändertagande, och en massage som gjorde mig mjuk och smidig i kroppen. Gå till det här företaget och unna er en massage i Brottby!