Massage är min guldkant i tillvaron!

Som vanligt när jag kom hem ifrån jobbet inom hemtjänsten igår kväll fick jag skölja ner ett par värktabletter med ett glas Vichyvatten. Kroppen värker, musklerna är ömma och jag känner mig ständigt trött. Kanske är det åldern som tar ut sin rätt, men ärligt talat så är det nog sånt här som händer när man har ett slitsamt arbete och dessutom fyllt 55. Jag har små guldkanter i min tillvaro! Jag går nämligen regelbundet och får massage i Uppsala på ett företag som heter Yvonnes Hälsorum.  

 

Nu när jag går på det här, så har jag verkligen fått en helt annan energi och styrka i mitt liv att ta itu med även jobbiga saker. Till exempel så har jag börjat med psykoterapi hos en psykolog, men om detta ska jag berätta för er lite senare. Idag ska jag hålla mig till det här med massage i Uppsala, som jag nu, när jag själv blivit så pass hjälpt av det, vill rekommendera er, mina läsare att också börja med att få massage. Jag mår bättre i både kropp och själ och till och med min psykolog tyckte sig se att jag hade förändrats till det bättre. Vad jag ville ha sagt med det här inlägget, det är att det är viktigt att göra bra saker för sig själv. Jag har aldrig tyckt att jag har varit en särskild viktig person, och därför har jag haft svårt för att unna mig själv bra saker. Min psykolog fick mig att förstå att jag är den viktigaste personen i mitt liv, och med denna nya insikt kommer jag att fortsätta att gå till Yvonnes Hälsorum, för att få denna härliga massage. Kom gärna in i bloggen i morgon, så ska jag berätta om min psykolog och vad vi har kommit fram till!