Ät något gott

Hej och god eftermiddag på er allihopa och välkomna till ett nytt inlägg där jag ska skriva till er och berätta om att jag verkligen uppskattar att gå ut och äta något gott på någon restaurang i Åmål med omnejd. Minst en gång i veckan beger jag mig iväg till någon restaurang här i Åmål eller i någon stad i närheten, jag vill gärna prova att äta på lite olika restauranger. 

Det är långt ifrån alla restauranger som serverar god mat, uppriktigt sagt så kan det ibland serveras sådant som är hälsovådligt, särskilt på en del vägkrogar, men den restaurang i Åmål med omnejd som serverar den allra bästa maten är Kungens restaurang och bar. Ett tag före semestern höll jag på att banta, då åt jag sällan ute men nu har jag haft fyra veckors semester och jag bestämde mig för att ta för mig av livets goda, det vill säga att unna mig god mat och dryck. Som jag har ätit under dessa fyra veckor, det har ju varit en “hemester” det här året och då får man hitta guldkanter i tillvaron här hemma och min guldkant i tillvaron är god mat som jag sluppit stå vid spisen och laga själv. Det finns många trevliga restauranger och så finns det dem som sticker ut från mängden, och Kungens restaurang och bar är en sådan restaurang i Åmål som jag tycker är en av de bättre. Jag hoppas att ni, alla mina hungriga följare som läser det här inlägget, ska ta mig på orden och unna er en god middag eller lunch på någon restaurang i Åmål med omnejd, i alla fall om ni bor eller befinner er här i dessa trakter. Det var allt för mig för den här gången, ni få ha det så bra tills vi hörs igen.